Uzm. Öğrt. Şerif Ali ÇORAPÇI - Sınıf Öğretmeni

1985 yılında Söke´de doğdu.İlkokulu ve Ortaokulu Kuşadası ilçemize bağlı Davutlar Mahallesi´nde başarı ile bitirip Kuşadası D.M.G.Anadolu Lisesi´ni kazandı.2003 yılında başarı ile mezun olup;Sınıf Öğretmenliği Bölümünü kazandı. 2007 yılında Kars Kafkas Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği Bölümünden mezun oldu.4 yıl Van ili Başkale ilçesinde Müdür Yetkili Öğretmen olarak görev yaptı.2011 yılı Şubat ataması ile eş durumu mazeretiyle Kuşadası İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne atandı.1 yıl Kuşadası Soğucak İlkokuılu´nda görev yaptıktan sonra Mart 2012´de okulumuza tayin istemiş ve halen okulumuzda Sınıf Öğretmeni olarak görev yapmaktadır.

Okulumuzda Zeka Oyunları kursu ve Koro çalışmaları yapan Şerif Ali Öğretmen, evli ve 2 çocuk babasıdır.